90EED6E6 A4D4 4CEC A7B2 4FA1AF3582AC

Τα must have των χειμερινών εκπτώσεων

Η περίοδος των χειμερινών εκπτώσεων είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να προμηθευτείς διαχρονικά και ευκολοφόρετα παπούτσια, που θα ολοκληρώνουν παράλληλα το κάθε σου look με τον πιο  in fashion τρόπο.

Συγκεκριμένα, στο fenomilano.com θα βρεις δερμάτινα ανδρικά παπούτσια σε άκρως προνομιακές τιμές, που δε γίνεται με τίποτα να χάσεις. Μάλιστα, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να αποκτήσεις δερμάτινα μποτάκια, κατάλληλα για τις κρύες μέρες του χειμώνα, για τις ορεινές εξορμήσεις σου αλλά και για εσένα που αγαπάς το mountain style και το προσαρμόζεις με casual κομμάτια στην καθημερινότητα σου. 

Μποτάκια με κορδόνια αλλά και χωρίς, μποτάκια τύπου sneaker style, θα τα βρεις όλα στο fenomilano.com, σε προσιτές τιμές που καλύπτουν ακόμα και το πιο απαιτητικό κοινό της ανδρικής υπόδησης.

DFFAA467 5650 4F4B AED6 B904CC71FF68

2D7A94D4 F0EA 4A27 87EA CD65DB4C549C

Άλλο ένα είδος υποδήματος που είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αποκτήσεις είναι τα δερμάτινα derbies. Τα ανδρικά derbies πρωταγωνιστούν τη φετινή σεζόν, προσδίδοντας απαράμιλλο στυλ στην συλλογή κάθε άντρα. 

Μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα καθημερινό ντύσιμο στο γραφείο, είτε με το αγαπημένο σου τζιν, εάν θες να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα sneakers, είτε με ένα εντελώς formal outfit σε μια καλή περίσταση. Με άλλα λόγια, ένα είδος παπουτσιού που μπορείς να το διαχειριστείς όπως εσύ θέλεις και να είναι πάντα in style.


Οι εκπτώσεις στη Fenomilano συνεχίζονται! Μπες στο eshop fenomilano.com και πρόλαβε τα δικά σου αγαπημένα #fenomilanoitems.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το Καλάθι Σας
Close Wishlist
Categories