Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται με την ΕΛΤΑ Courier Πόρτα Πόρτα, Easy Mail Courier & BOX NOW για την Ελλάδα και την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ για την Κύπρο.

Τα ελάχιστα μεταφορικά έξοδα είναι 3,00€ για όλα μας τα προϊόντα, για αποστολές σε όλη την Ελλάδα, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Για αποστολές στην Κύπρο, τα ελάχιστα μεταφορικά είναι 10,00€ για προϊόντα μικρού βάρους έως 2Kg, ενώ ο αναμενόμενος χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες μέρες.

box now logo 1

Η ευελιξία και η ευκολία στις ταχυμεταφορές ήρθε για να μείνει!  Η BOX NOW προσφέρει στον τελικό καταναλωτή την ελευθερία παραλαβής δεμάτων, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, μέσω BOX NOW Locker!

——————————–

Για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 80€ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ εντός Ελλάδας, ενώ για την Κύπρο ισχύουν ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 160€.

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Ο χρόνος παράδοσης 1 – 10 εργάσιμων ημερών σε προϊόντα τα οποία δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, είναι κατά εκτίμηση ο αναγραφόμενος και σε καμία περίπτωση δεν είναι δεσμευτικός για την επιχείρηση.

Αντικαταβολή

Σε όλα τα προϊόντα η αντικαταβολή κοστίζει 2,00€, ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας.

Το Καλάθι Σας
Close Wishlist
Categories