Αλλαγές

Δικαίωμα αλλαγής και επιστροφής χρημάτων έχετε εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος σας.

Στην περίπτωση 1ης αλλαγής, μας επιστρέφετε πίσω το δέμα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, με ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ και δική μας χρέωση, στα στοιχεία της εταιρείας μας.

Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται δηλαδή σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην αρχική του συσκευασία (χωρίς φθορές, σκισίματα ή αλλοιώσεις) με όλα τα περιεχόμενα αυτής.

Επίσης, για να γίνεται δεκτή η αλλαγή του προϊόντος, θα πρέπει να υπάρχει και το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο).

Αφού πραγματοποιηθεί ο ποιοτικός έλεγχος του προϊόντος, η εταιρεία επικοινωνεί με τον πελάτη και κατόπιν συνεννόησης ολοκληρώνεται η διαδικασία της αλλαγής με την αποστολή του νέου δέματος πίσω σε εσάς .

Επιστροφή Χρημάτων

Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων η χρέωση των εξόδων αποστολής είναι δική σας. Εναλλακτικά, προτείνουμε να στέλνετε πίσω το δέμα αποκλειστικά με ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ με δική μας χρέωση και κατά την επιστροφή των χρημάτων, θα αφαιρείται το ποσό των 3€ (δηλαδή τα έξοδα αποστολής) από την αρχική αξία των προϊόντων. Αφού η εταιρεία παραλάβει το δέμας σας, επικοινωνεί μαζί σας για τη συγκέντρωση των απαραίτητων στοιχείων που απαιτούνται για την επιστροφή του ποσού.

ΚΥΠΡΟΣ

Για την Κύπρο τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 10€ (για δέματα έως 2kg). Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή ή επιστροφή προϊόντος, πραγματοποιείται με απλό ταχυδρομείο ή κούριερ που επιλέγει ο ίδιος, καθώς τα έξοδα αποστολής σε οποιαδήποτε περίπτωση είναι δικά του.

Navigation
Close

Το Καλάθι Σας

Close

Wishlist

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Already got an account?

Close

Close

Categories

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και επωφελήσου με -10% στην πρώτη σου παραγγελία!
    SUBSCRIBE
    Συμφωνώ με τους όρους χρήσης για τα προσωπικά μου δεδομένα και την Πολιτική Απορρήτου