Αλλαγές

Δικαίωμα αλλαγής και επιστροφής χρημάτων έχετε εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος σας.

Στην περίπτωση 1ης αλλαγής, μας επιστρέφετε πίσω το δέμα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, με ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ και δική μας χρέωση, στα στοιχεία της εταιρείας μας.

Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να βρίσκεται δηλαδή σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στην αρχική του συσκευασία (χωρίς φθορές, σκισίματα ή αλλοιώσεις) με όλα τα περιεχόμενα αυτής.

Επίσης, για να γίνεται δεκτή η αλλαγή του προϊόντος, θα πρέπει να υπάρχει και το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη ή τιμολόγιο).

Αφού πραγματοποιηθεί ο ποιοτικός έλεγχος του προϊόντος, η εταιρεία επικοινωνεί με τον πελάτη και κατόπιν συνεννόησης ολοκληρώνεται η διαδικασία της αλλαγής με την αποστολή του νέου δέματος πίσω σε εσάς .

Στα εκπτωτικά προϊόντα καθώς και στα προϊόντα που ανήκουν στην κατηγορία Outlet, δε γίνονται επιστροφές χρημάτων, παρά μόνο αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Επιστροφή Χρημάτων

Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων η χρέωση των εξόδων αποστολής είναι δική σας. Εναλλακτικά, προτείνουμε να στέλνετε πίσω το δέμα αποκλειστικά με ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ με δική μας χρέωση και κατά την επιστροφή των χρημάτων, θα αφαιρείται το ποσό των 5€ ανά ζευγάρι (δηλαδή τα έξοδα αποστολής) από την αρχική αξία των προϊόντων. Αφού η εταιρεία παραλάβει το δέμα σας, επικοινωνεί μαζί σας για τη συγκέντρωση των απαραίτητων στοιχείων που απαιτούνται για την επιστροφή του ποσού.

ΚΥΠΡΟΣ

Για την Κύπρο τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 10€ (για δέματα έως 2kg) και η αποστολή γίνεται με Γενική Ταχυδρομική εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή ή επιστροφή προϊόντος, πραγματοποιείται με απλό ταχυδρομείο ή κούριερ που επιλέγει ο ίδιος, καθώς τα έξοδα αποστολής σε οποιαδήποτε περίπτωση είναι δικά του.

EE

Για τις Χώρες της ΕΕ τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 22€ (για δέματα έως 2kg) και η αποστολή γίνεται με FedEx Express εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή ή επιστροφή προϊόντος, πραγματοποιείται με απλό ταχυδρομείο ή κούριερ που επιλέγει ο ίδιος, καθώς τα έξοδα αποστολής σε οποιαδήποτε περίπτωση είναι δικά του.

Το Καλάθι Σας
Close Wishlist
Categories