Μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

  • Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική ή Pre-Paid κάρτα, μέσω της υπηρεσίας Everypay
  • Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική ή Pre-Paid κάρτα, μέσω Paypal
  • Αντικαταβολή (+2€)
  • Κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό μας λογαριασμό (Τράπεζα Πειραιώς:GR25 0172 2090 0052 0909 4363 271) με επωνυμία Κρυστάλλης Βασίλειος.

Προσοχή! Σε περίπτωση κατάθεσης χρημάτων από άλλη τράπεζα προς τις δικές μας, τυχόν προμήθειες εμβάσματος πρέπει να επιβαρύνουν εσάς και όχι το κατάστημα μας.

——————————————————————————————-

Για όλες τις συναλλαγές που γίνονται με χρήστη πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών έχουμε επιλέξει να συνεργαστούμε με την Everypay.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018) και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες.

Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL.

Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο πληρωτής δηλαδή, θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

 

Navigation
Close

Το Καλάθι Σας

Close

Wishlist

Great to see you here!

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Already got an account?

Close

Close

Categories

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και επωφελήσου με -10% στην πρώτη σου παραγγελία!
    SUBSCRIBE
    Συμφωνώ με τους όρους χρήσης για τα προσωπικά μου δεδομένα και την Πολιτική Απορρήτου