Σχετικά με την Εταιρία Fenomilano

FENOMILANO, το Ελληνικό brand με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ο κύριος τομέας δραστηριοποίησής μας είναι τα Ανδρικά Δερμάτινα Παπούτσια, παρέχοντας ποιοτικά, άνετα υποδήματα, με ιδιαίτερο στυλ και ξεχωριστό σχεδιασμό. Με παρουσία στον χώρο της μόδας αλλά και της ποιοτικής ένδυσης/υπόδησης πάνω από 30 χρόνια, βγάζουμε την πρώτη μας συλλογή Ανδρικών Δερμάτινων Υποδημάτων το έτος 2013. Έπειτα από πολυάριθμα ταξίδια ανά τον κόσμο με επίκεντρο την Ιταλία, παίρνοντας έμπνευση από διάφορες τάσεις της παγκόσμιας ανδρικής και γυναικείας μόδας με επαναστατικές ιδέες και συμμετοχή σε εκθέσεις που εκπροσωπούν την Τέχνη των Παπουτσιών, η Εταιρεία Fenomilano κυκλοφορεί την πρώτη της συλλογή παπουτσιών, ανοίγοντας το δρόμο για μια μακρά και αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο της Μόδας και της Υπόδησης. Με κύριο στόχο μας την παραγωγή δερμάτινων/ιδιαίτερων και ποιοτικών υποδημάτων, καθώς και άλλα συναφή προϊόντα, προμηθεύουμε συγκεκριμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Η εταιρεία  Fenomilano ξεκινά με αργούς και σταθερούς ρυθμούς στην Ελληνική αγορά με αφοσίωση στο ύφος, την ποιότητα και την ιδιαιτερότητα, που θέλει να την χαρακτηρίζουν. Έπειτα από την δυνατή ανταπόκριση του κόσμου και των συνεργαζόμενων καταστημάτων όπου προμηθεύονται τα προϊόντα μας, αναπτύσσεται με μεγάλη άνοδο σε Ελλάδα/Κύπρο και Βαλκάνια.

Κάθε παπούτσι έχει διαφορετικά φινιρίσματα και τεχνικές κατασκευής ανάλογα με τον τύπο του παπουτσιού, έτσι ώστε να μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η εταιρεία Fenomilano χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη για την παραγωγή γνήσια δέρματα.

Διεύθυνση

Αντιγονιδών 17,
Θεσσαλονίκη,  546 30
Ελλάδα

Τηλέφωνο

2310 520 770

Το Καλάθι Σας
Close Wishlist
Categories