Σχετικά με την Εταιρία Fenomilano

FENOMILANO, το Ελληνικό brand με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ο κύριος τομέας δραστηριοποίησής μας είναι τα Ανδρικά Δερμάτινα Παπούτσια, παρέχοντας δημιουργικά προϊόντα, με ιδιαίτερο στυλ και καινοτόμο σχεδιασμό. Με παρουσία στον χώρο της μόδας αλλά και της ποιοτικής ένδυσης/υπόδυσης πάνω από 30 χρόνια, εξαπολύουμαι της πρώτη μας συλλογή Ανδρικών Δερμάτινων Παπουτσιών το έτος 2013. Έπειτα από πολυάριθμα ταξίδια ανά τον κόσμο με επίκεντρο την Ιταλία, παίρνοντας έμπνευση από διάφορες τάσεις της παγκόσμιας ανδρικής και γυναικείας μόδας με επαναστατικές ιδέες και συμμετοχή σε εκθέσεις που εκπροσωπούν την Τέχνη των Παπουτσιών, η Εταιρεία Fenomilano κυκλοφορεί την πρώτη της συλλογή παπουτσιών, ανοίγοντας το δρόμο για μια μακρά και αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο της Μόδας και της Υπόδυσης. Με κύριο στόχο μας την παραγωγή δερμάτινων/ιδιαίτερων και ποιοτικών υποδημάτων, καθώς και άλλα συναφή προϊόντα, προμηθεύουμε συγκεκριμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.

Η εταιρεία  Fenomilano ξεκινά με αργούς και σταθερούς ρυθμούς στην Ελληνική αγορά με αφοσίωση στο ύφος, την ποιότητα και την ιδιαιτερότητα, που θέλει να την χαρακτηρίζουν. Έπειτα από την δυνατή ανταπόκριση του κόσμου και των συνεργαζόμενων καταστημάτων όπου προμηθεύονται τα προϊόντα μας, αναπτύσσεται με τρομερή άνοδο σε Ελλάδα/Κύπρο και Βαλκάνια.

Κάθε παπούτσι έχει πολλά διαφορετικά φινιρίσματα και τεχνικές κατασκευής ανάλογα με τον τύπο του παπουτσιού, έτσι ώστε να μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η εταιρεία Fenomilano χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη για την παραγωγή γνήσια δέρματα.

Διεύθυνση

Αντιγονιδών 17,
Θεσσαλονίκη,  546 30
Ελλάδα

Τηλέφωνο

2310 520 770

Close Το Καλάθι Σας
Close Wishlist
Close

Close
Navigation
Categories

JOIN #FENOMILANOWORLD

SUBSCRIBE

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και κέρδισε 20% έκπτωση στην πρώτη σου παραγγελία

 

 

Συμπληρώνοντας αυτή την φόρμα συμφωνείται με τους όρους χρήστης όπως αυτοί αναφέρονται στην πολιτική απορρήτου μας.