blog post athens fashion week

Πώς συμμετείχε η Fenomilano στην 33η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας

Η 33η Athens Fashion Week έδωσε το καθιερωμένο της ραντεβού για τη φετινή σεζόν από την 1 έως και 4 Νοεμβρίου 2023, στο Ζάππειο Μέγαρο και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις.

Καταξιωμένοι fashion designers, top models και celebrities παρευρέθηκαν σε μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της μόδας, προτείνοντας νέες τάσεις που μάγεψαν το κοινό της Αθήνας και όχι μόνο.

Η Fenomilano βρέθηκε στο πλευρό του σχεδιαστή Κωνσταντίνου Τσιγαρού, ο οποίος συμμετείχε στο Athens Fashion Week, παρουσιάζοντας μια συνδυαστική συλλογή από gender fluid και urban chic ρούχα.

 Η k7 Konstantinos Tsigaros είναι μια “ντουλάπα για όλους”. Η ασπρόμαυρη παλέτα της λειτουργεί σαν ένας καμβάς, που με απλές αλλαγές στα αξεσουάρ, μπορεί να φορεθεί όλες τι ώρες της ημέρας και σε κάθε περίσταση.

Τα Fenomilano shoes ολοκλήρωσαν και απογείωσαν τα outfits της συλλογής k7 Konstantinos Tsigaros, με πρωταγωνιστή τα Δερμάτινα Chelsea Total White Boots που συνδυάστηκαν άψογα με όλα τα looks της συλλογής για το Athens Fashion Week και αποτελούν best seller style της Fenomilano A/W Collection.

Ωστόσο, το απόλυτο highlight της διοργάνωσης ήταν το δημοφιλές genderless μοντέλο και social media influencer, Elton Illirjani, με 12 εκατομμύρια followers, όπου παρευρέθηκε στην Ελλάδα από την Αμερική για να περπατήσει στο catwalk της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας.

Η διοργάνωση καλύφθηκε τόσο από τα τηλεοπτικά και digital μέσα της χώρας μας όσο και από Μέσα Ενημέρωσης του εξωτερικού.

Το Athens Fashion Week ρίχνοντας αυλαία, μας άφησε την αίσθηση ότι υπάρχουν σημαντικές προοπτικές στο μέλλον της ελληνικής μόδας για εκλεκτές και ευφάνταστες δουλειές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το Καλάθι Σας
Close Wishlist
Categories