how to style your fenomilanos

Συνδύασε έξυπνα και στιλάτα τα Fenomilano shoes της συλλογής σου

Συχνά αναρωτιόμαστε πώς θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε ένα ζευγάρι total black ή total white δερμάτινα sneakers με πιο stylish τρόπο, έτσι ώστε να προσφέρουμε αυτό το “κάτι” στα καθημερινά μας looks.

Η Fenomilano λοιπόν είναι εδώ για να προτείνει και να δώσει μικρά αλλά θαυματουργά stylish tips, είτε επρόκειτο για μια εμφάνιση στη δουλειά είτε για μια βόλτα στην πόλη.

OFFICE STYLE

To outfit του γραφείου μπορεί να είναι απλό, εύκολο αλλά και πολύ στιλάτο. Επιλέξτε ένα υφασμάτινο, office style παντελόνι σε σκούρο γκρι, ένα T-Shirt σε μια γήινη απόχρωση και συνδυάστε τα με ένα όχι και τόσο απλό ζευγάρι λευκά, δερμάτινα sneakers.

Δείτε εδώ τη φανταστική λεπτομέρεια των sneakers στο πίσω μέρος που τα κάνουν να ξεχωρίζουν και κάντε τα δικά σας, αν επιθυμείτε να εξελίξετε και τη δική σας shoe wardrobe.

SIMPLE OR NOT

Ένα μπλε τζιν και ένα μαύρο απλό μπλουζάκι υπάρχει σε κάθε ανδρική γκαρνταρόμπα. Πώς μπορούμε όμως να κάνουμε αυτό το outfit ενδιαφέρον, διατηρώντας το απλό και διαχρονικό; Στη Fenomilano πιστεύουμε ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, για αυτό και σε αυτήν την περίπτωση θα προτείναμε τα ολοκαίνουργια δερμάτινα total black sneakers με τη γυαλιστερή λεπτομέρεια στο πίσω μέρος. Ένα sneaker άκρως στιλάτο, με ιδιαίτερα μαλακή σόλα, κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις και όλα τα στιλ, καθώς θα μπορούσε να συνδυαστεί άψογα και με ένα πιο formal look και ένα μαύρο υφασμάτινο παντελόνι.

SIMPLE LOOK FENOMILANO

Ας υποθέσουμε, ότι επρόκειτο να βγεις μια βόλτα με φίλους και έχεις βαρεθεί τους κλασικούς συνδυασμούς, τόσο στα ρούχα όσο και στα παπούτσια και θέλεις ένα πιο extreme αλλά πάντα casual, μοντέρνο mix and match. Τόλμησε να συνδυάσεις ένα γκρι υφασμάτινο παντελόνι, με ένα denim shirt μαζί με ένα από τα best seller δερμάτινα sneakers της συλλογής μας στην total black απόχρωση. Τα συγκεκριμένα sneakers είναι ιδανικά για το συγκεκριμένο look, καθώς του προσδίδουν τον casual χαρακτήρα που χρειάζεται, έχουν μια πολύ στιλάτη δίπατη σόλα και σε συνδυασμό με το υφασμάτινο παντελόνι είναι όντως κάτι διαφορετικό, που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.

Όλα τα παραπάνω σχέδια και πολλά επιπλέον, θα τα βρείτε στο fenomilano.com σε μοναδικές προσφορές καθώς οι χειμερινές εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Stay tuned for more Fenomilanos!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το Καλάθι Σας
Close Wishlist
Categories