ta best seller loafers blog post

Τα best seller παπούτσια που είναι all season και δε γίνεται να λείπουν από τη συλλογή σου

Όλοι μας έχουμε συνήθως ένα ζευγάρι παπούτσια, που πάντα θα μας βγάζει από τη δύσκολη θέση και θα είναι η αγαπημένη μας επιλογή με πληθώρα looks.

Στη Fenomilano έχει αποδειχθεί ότι ένα ζευγάρι δερμάτινα loafers μπορεί να γίνει ένας από τους most loved κωδικούς για το κοινό, καθώς πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί μια all season επιλογή, μπορεί να συνδυαστεί και να φορεθεί με πάρα πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Τα δερμάτινα loafers με τη λευκή σόλα και τα διακοσμητικά φουντάκια στο μπροστά μέρος αποτελούν best seller προϊόν της Fenomilano εδώ και πολλά χρόνια. Συνδυάζουν άνεση και στιλ και διατίθενται σε διαφορετικά δέρματα και χρώματα. Μπορείτε να τα βρείτε σε απλό, γνήσιο δέρμα και χρώμα μαύρο με λευκή σόλα, αλλά και σε τυπωτό, γνήσιο δέρμα σε μαύρο, ταμπά, total white και σκούρο μπλε.

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα casual σύνολο και να αποφύγετε την επιλογή των sneakers για μία πέρα από τα συνηθισμένα εμφάνιση; Τα συγκεκριμένα είναι η κατάλληλη επιλογή, καθώς η λευκή δίπατη σόλα δίνει έναν sporty chic χαρακτήρα που μπορεί να απογειώσει ακόμα και το πιο απλό outfit, όπως για παράδειγμα ένα jeans με ένα πουκάμισο ή ένα απλό T-shirt.

Για επίσημες δε περιστάσεις ή office looks είναι και πάλι μια επιλογή που θα τραβήξει τα βλέμματα. Τα διακοσμητικά φουντάκια, το τυπωμένο λογότυπο στο πίσω μέρος και άλλες λεπτομέρειες περιμετρικά, τα κάνουν αδιαμφισβήτητα να ξεχωρίζουν και να αποτελούν ένα σχέδιο που υπάρχει κάθε χρόνο, τόσο στις καλοκαιρινές όσο και στις χειμερινές συλλογές.

Οι δικές μας προτάσεις; Συνδύασε τα ταμπά δερμάτινα loafers με ένα γκρι κοστούμι για επίσημες περιστάσεις, τα total white με ένα τζιν και ένα φαρδύ κοντομάνικο πουκάμισο, τα navy blue δερμάτινα loafers με ένα total black outfit και τα μαύρα.. μάλλον μπορείς να τα συνδυάσεις  με τα πάντα!

Οι εκπτώσεις της καλοκαιρινής σεζόν αγγίζουν το -50% σε όλη τη συλλογή, άρα είναι η ιδανική περίοδος για να αποκτήσετε τόσο τα αγαπημένα σας loafers αλλά και όποιο άλλο σχέδιο και στιλ εσείς επιθυμείτε. Θα βρείτε όλη τη Fenomilano συλλογή στο φυσικό μας κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Αντιγονιδών 17 και online στο fenomilano.com, με αποστολές σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Εnjoy your shoe shopping!

Loafers: η απόλυτη καλοκαιρινή επιλογή σε ανδρικά παπούτσια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το Καλάθι Σας
Close Wishlist
Categories