summer collection

Όλα τα τελευταία trends στην ανδρική υπόδηση από τη Fenomilano

Η ανδρική μόδα για τη φετινή S/S Shoe Collection χαρακτηρίζεται από ένα μείγμα κομψότητας και casual στιλ.

Ποια είναι λοιπόν τα top shoe trends για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024;

H Fenomilano παρακολουθώντας όλες τις σύγχρονες τάσεις προωθεί στη φετινή συλλογή τόσο το πολυαγαπημένο street style look, όσο και το formal look με statement κομμάτια που θα ξεχωρίσουν σε κάθε σας εμφάνιση.

Ας δούμε λοιπόν τις πιο hot επιλογές της Fenomilano συλλογής που πρέπει να υπάρχουν τους επόμενους μήνες στην γκαρνταρόμπα κάθε μοντέρνου και στιλάτου άνδρα.

Χρώμα – Ιδιαίτερες σόλες –  Stylish Details

sneaker collage blog

Τα δερμάτινα sneakers αποτελούν την αγαπημένη κατηγορία  των #fenomilanos και κάθε χρόνο έχουν την τιμητική τους για πολλούς λόγους. Φέτος, ξεχωρίζουν οι πολύ μαλακές, δίπατες σόλες, άλλες απλές, κλασικές, άλλες με μια διακριτική γυαλάδα και άλλες σχεδιασμένες με balls στο εσωτερικό τους. Οι χρωματιστές λεπτομέρειες, δε λείπουν και φέτος, δίνοντας μια άκρως καλοκαιρινή νότα σε total white αγαπημένες επιλογές.

Loafers για κάθε στιλ

loafer collage blog

Την τιμητική του φέτος έχει η τρακτερωτή σόλα. Ένα ζευγάρι ανδρικά δερμάτινα loafers με τρακτερωτή σόλα είναι μια επιλογή που μπορείς να συνδυάσεις από το πρωί έως το βράδυ, με ποικίλους τρόπους και σε όλων των ειδών τι περιστάσεις. Ωστόσο, εάν είσαι λάτρης τι πιο light εκδοχής και ενός πιο classy και διαχρονικού loafer, η Fenomilano δεν παραλείπει να καλύψει και τις δικές σου ανάγκες.

Lace-up shoes have stolen our heart

Μια τάση και ένα είδος παπουτσιού που ήρθε για να μείνει. Δερμάτινα με suede λεπτομέρειες, total suede leather, λεπτά και κομψά κορδόνια, τρακτερωτές και μη τρακτερωτές σόλες, μπορείς να επιλέξεις αυτό ακριβώς που σε εκφράζει και που σου ταιριάζει.

Ανακαλύψτε όλη τη νέα συλλογή στο φυσικό μας κατάστημα στη Θεσσαλονίκη Αντιγονιδών 17 και online στο fenomilano.com

Special Occasions: Προτάσεις που θα ολοκληρώσουν τις επίσημες εμφανίσεις σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το Καλάθι Σας
Close Wishlist
Categories